Pravi prijatelj u Vašem džepu!

News-wallet-city-exentri.w1240.h440.fill

28. veljače 2019.  
Kada je riječ o našem svakodnevnom nošenju, prešli smo dug put! Ljudi češće plaćaju kreditnim karticama nego gotovinom, a naš pametni telefon nosimo svugdje. Ovaj novi način uporabe doveo je do sve veće potražnje za modernim novčanikom, koji je vrlo funkcionalan, ali istodobno tanak i elegantan.

Razmišljanje o novčaniku je dovedeno na novu razinu!  

Uzmite primjerice EXENTRI novčanik. EXENTRI novčanik stvoren je za moderne žene i muškarce koji traže od novčanika minimalizma bez ugrožavanja funkcionalnosti. Sa šest pretinaca za kartice  i zasebnim odjeljkom za potvrde i račune, EXENTRI novčanik je dizajniran za pohranjivanje najvažnijih dragocjenosti s kartičnim pristupom. Savršen je kada želite osloboditi prostor u džepu i uvijek imati ono što vam je potrebno.   EXENTRI novčanik kombinira najbolje značajke običnog vlasnika kreditnih kartica; mala veličine, s najboljim značajkama iz tradicionalnog novčanika; pohranjivanje gotovine, posjetnica i računa.

Kvalitetni materijali  

Naš novčanik je predmet koji koristimo svaki dan. Stoga je važno da novčanik ima visoku kvalitetu. Dobro je znati da brand EXENTRI predstavlja kvalitetne proizvode. Novčanici su izrađeni od kvalitetnih materijala – prave kravlje kože, obložene najlonom za optimiziranje pomicanja kartica i zaključavanje od nehrđajućeg čelika.   EXENTRI Novčanik će biti pravi prijatelj u vašem džepu godinama!

RFID blok  

Također, EXENTRI novčanik sadrži RFID blokirajući materijal koji štiti kartice od ilegalnog skeniranja i krađe podataka (testiran od strane Euro Lab-a za međunarodnu tehnologiju transakcija). Danas većina modernih kartica sadrži čip i antenu za bežičnu komunikaciju. Da, ove RFID ili NFC kartice povećavaju praktičnost, ali u isto vrijeme hakeri mogu potencijalno ukrasti vaše podatke. Zašto ne bi vaši podaci bili sigurni? Više od 1,5 milijuna muškaraca i žena diljem svijeta već je kupilo EXENTRI novčanik. Ako želite nositi manje, ali uvijek imati ono što vam je potrebno:

EXENTRI će biti savršen novčanik za vas!

Exentri-wallets-news