Materijali

Exentri-home-leather-RFID.w1240.h440.fill

SAMO NAJBOLJI MATERIJALI

Izvrsna izrada i prvoklasni materijali nalaze se u srcu EXENTRI novčanika. Novčanici su funkcionalnog dizajna s jednostavnim linijama i izrađeni su od kvalitetnih materijala. Visokokvalitetna kravlja koža, obložena najlonom za optimizaciju kliznog pomicanja kartica i čvrstog nehrđajućeg čelika za stabilnost i izdržljivost. EXENTRI Novčanik i Multiwallet također imaju glavni uređaj za zaključavanje u podesivom nehrđajućem čeliku.
Norveški dizajn.
EXENTRI Novčanici su dostupni u širokom rasponu boja i tekstura.

ELEGANTNA POKLON KUTIJA

EXENTRI Novčanici se isporučuju u elegantnoj kutiji u boji kartona s najlonskim interijerom.

Savršeni dar nekome tko to zaslužuje – i za sebe.

RFID BLOCK

RFID je kratica za Radio Frequency Identification. Tehnologija RFID blokova u EXENTRI novčanicima štiti vaše kreditne kartice od elektroničkog džeparenja i krađe privatnih podataka. Testiran od strane Euro Lab-a za međunarodne tehnologije transakcija (Elitt).

Danas mnoge kartice sadrže čip i antenu za bežičnu komunikaciju. Pomoću ove tehnologije možete izvršiti plaćanja bez fizičkog kontakta između kartice i terminala koristeći NFC (Near Field Communication). Nažalost, nedostatak je da kartice s RFID tehnologijom može potencijalno pročitati netko s uređajem opremljenim NFC tehnologijom iz daljine. Ovaj uređaj za čitanje mogao bi pročitati vaše kartice kroz odjeću i novčanik. Na taj način druga osoba može skenirati vaše osobne podatke tako što će se postaviti blizu novčanika, a da vi to ne znate.

Iz tog razloga, EXENTRI novčanici sadrže najlon za blokiranje RFID-a koji osigurava da su vaše osobne informacije i kreditne kartice sigurne. Za pregled cijele zbirke kliknite ovdje